luni, 13 iulie 2009

Pentagon/NASA: Incalzire Globala/Racire Globala

















SCHIMBARILE CLIMEI - ETAPE:
-
1) INCALZIREA GLOBALA - Cauza: EXPLICATIA LOGICA a procesului de încălzire a Pământului, ca şi a celorlalte planete din sistemul nostru solar a fost furnizată de I. Velikovsky, în 1950, în lucrarea Ciocnirea Lumilor: Acum 3600 de ani - „Două corpuri cereşti (Pamantul si Planeta X - n.a) au fost atrase unul spre celălalt. Masele interioare ale Pământului au suferit o împingere spre periferie. Pământul, perturbat în mişcarea sa de rotaţie, s-a încălzit”. Citeva argumente ca incalzirea globala se produce dinspre interior spre exterior si are o Cauza Externa:
-
a) Calota glaciara din Oceanul Arctic s-a subtiat dramatic in ultimii cinci ani, a avertizat Agentia Spatiala Americana (NASA). Masuratorile realizate de un satelit NASA arata ca banchiza din zona nordica scade si in grosime, nu numai in suprafata, cum deja se stia de mai multi ani. Detalii:
b) Topirea permafrostului
c) Incalzirea are loc in Intregul Nostru Sistem Solar:
d) Oceanele devin acide:
e) Un recent studiu NASA recunoaste ca o Cauza Externa - Soarele - nu omul, este responsabil pentru incalzirea planetei:
-
Factor favorizant: Uraganul El Nino, care da peste cap vremea din intreaga lume, se intoarce si ar putea afecta clima de pe tot globul, cea mai clara dovada fiind incalzirea periodica a Oceanului Pacific, in special apele din zona tropicala. Detalii:

2) RACIREA GLOBALA - Cauza: topirea ghetarilor care contin apa dulce anuleaza salinitatea crescuta care favorizeaza deplasarea Gulfstream-ului, efectul de inghetare al zonelor mentionate fiind rapid. La sfarsitul anului 2003, Institutul Oceanografic Woods Hole a evidentiat faptul ca salinitatea marilor polare se diminueaza datorita topirii calotelor de gheata ce au apa dulce. Herle Mercier, de la Laboratorul de Fizica a Oceanelor din Franta, a evidentiat legatura dintre trecerea la era glaciara si incetarea circulatiei Gulfstrem- ului. Era glaciara va incepe cand curentii oceanici nu vor mai transporta apa calda in regiunile polare. Inainte de asa ceva, temperaturile vor creste, si vor topi ghetarii care vor distruge salinitatea. Detalii:

* PENTAGONUL si NASA au transmis (direct si indirect) avertismente in acest sens:
-
a) THE PENTAGON WARNS CLIMATE CHANGE WILL BRING GLOBAL CATASTROPHE:
Now the Pentagon tells Bush: climate change will destroy us
· Secret report warns of rioting and nuclear war
· Britain will be 'Siberian' in less than 20 years
· Threat to the world is greater than terrorism
b) 2012, Hollywood, The Pentagon and NASA: 'When Worlds Collide':
-
* ECOLOGICAL EVIDENCE FROM PREVIOUS PLANET X PASSAGES:
* PLANET X - CLASSIFIED INFORMATION: