vineri, 5 februarie 2010

Soc planetar: Pluto se inroseste! - Planeta X?












Cele mai recente imagini cu Pluto, transmise de telescopul spatial Hubble, indica faptul ca aceasta planeta isi schimba culoarea si intensitatea luminoasa, iar grosimea stratului de gheata de azot care o acopera prezinta mari fluctuatii... este cu 20% mai rosie in prezent, comparativ cu acum cateva decenii. Detalii:
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/soc-planetar-pluto-se-inroseste-822.html

* ERIS - PLANETA ROSIE - Ciocnirea Lumilor, I. Velikovsky - acum 3600 de ani:
“In legatura cu aceasta cometa, Servius a scris: Non igneo sed sanquineo rubore fuise (nu era de un rosu de foc, ci de un rosu de sange). Unul dintre primele semne vizibile ale acestei intalniri a fost culoarea rosie pe care a capatat-o suprafata Pamantului, sub influenta unui praf fin de pigmenti de culoarea ruginei. In mari, lacuri si rauri acest pigment a dat apei culoarea sangelui. Sub efectul acestor particule sau al altui pigment solubil, lumea a devenit rosie... Marea Rosie este de un albastru - inchis... la fel ca toata apa din Egipt, suprafata marii, in momentul trecerii israelitilor, avea o nuanta rosie... praful rosu, solubil in apa, cazand din cer sub aspectul unor picaturi lichide, nu se formeaza in nori, ci provine probabil de la eruptii vulcanice sau din spatiile cosmice“:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/eris-planeta-rosie.html
*
Revista Descopera despre dezastrele (Planeta X?) de acum 3600 de ani:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/01/revista-descopera-despre-dezastrele.html
* Dovezi Ecologice ale Trecerilor Anterioare ale Planetei X... New Scientist (30 noiembrie 2009): Orase Scufundate - Miturile si Secretele Adancului:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/11/drowned-cities-myths-and-secrets-of.html