miercuri, 18 mai 2011

SUA: Unele tari sa se pregateasca de efecte groaznice ale furtunilor solare












- Un reprezentant oficial al Administratiei Oceanice si Atmosferice din SUA a declarat ca furtunile solare ridica o mare problema infrastructurii de comunicare, formata din sateliti, sisteme de navigare si echipamente de transmisie. Detalii:
http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/sua-unele-tari-sa-se-pregateasca-de-efecte-groaznice-ale-furtunilor-solare.html

* CUTREMURUL DIN JAPONIA A FOST GENERAT DE EXPLOZIA SOLARA DIN PATA 1166... NASA: Exploziile solare vor paraliza Pământul în 2013... Ministrul britanic al Apărării: "Exploziile solare ar putea paraliza Marea Britanie"... Furtuna Solara - Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen... Fizicianul Dr. Michio Kaku la Fox News oferind informatii referitoare la o furtuna solara cu un maxim in anul 2012... Au aparut doi sori in China ca urmare a exploziilor plasmatice... Tyche, cea mai mare planetă a sistemului nostru solar?... Obiectul ascuns din sistemul solar si o extinctie esuata... NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar... National Geographic News (19 noiembrie 2008):Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZICcare bombardeaza Pamantul cu raze cosmice: