miercuri, 13 iulie 2011

Forta din adancurile Oceanului Atlantic care poate topi Antarctica
- Necunoscute lanturi de vulcani activi au fost descoperite in jurul Insulelor South Sandwich, in adancul Oceanului Atlantic.
Vulcanii sunt situati in apropierea coastelor Antarcticii si, in cazul producerii unor eruptii puternice si a unor valuri tsunami, exista un pericol real pentru habitatul intregii zone. Detalii:

* Se poate repeta "marea moarte" pe Terra?... Vulcanii din Japonia sunt gata sa erupa... Un oraş cu un milion de locuitori ar putea fi distrus de unul dintre cei mai activi vulcani din lume... Vulcanul Karangetang din Indonezia a erupt dupa seismul din Japonia... Vulcanii din Europa stau sa erupa... Vulcanul Tungurahua din Ecuador erupe, mii de localnici au fost evacuaţi VIDEO... Suntem amenintati de cel mai periculos vulcan din istorie?... Der Spiegel: Vulcanul Merapi... posibila "Megaeruptie"... de trei ori mai multa magmă... vulcanul Tambora (1815)-cea mai mare eruptie... ultimii 10.000 de ani... răcire a climei la nivel global...Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofala... Geologi: O explozie a vulcanului de langa Napoli este iminenta...Vulcanul italian Ischia ar putea erupe: