miercuri, 24 august 2011

Pata solara ciudata, vizibila de pe Pamant (Video)- O pata solara, ce isi schimba foarte des forma, i-a uimit pe oamenii de stiinta.
Pata solara 1271 s-a tot schimbat in ultimele doua zile, avand o alta forma de la o ora la alta, scrieSott. Oamenii de stiinta o analizeaza cu atentie deoarece ea are dimensiuni destul de mari.
Ei au analizat pata solara si au tras concluzia ca eruptia provenita din acea parte a Soarelui va fi indreptata spre planeta noastra. Detalii:

* NASA va face un anunt in legatura cu Soarele - suntem amenintati?... NASA: Exploziile solare vor paraliza Pământul în 2013...Ministrul britanic al Apărării: "Exploziile solare ar putea paraliza Marea Britanie"... Furtuna Solara - Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen... Fizicianul Dr. Michio Kaku la Fox News oferind informatii referitoare la o furtuna solara cu un maxim in anul 2012... Obiectul ascuns din sistemul solar si o extinctie esuata... NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar... National Geographic News (19 noiembrie 2008):Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZICcare bombardeaza Pamantul cu raze cosmice: