vineri, 2 septembrie 2011

Un raport al NASA susţine că gunoaiele din jurul Pământului devin o problemă serioasă- Raportul susţine că fragmentele din spaţiu ar putea avaria grav navele spaţiale şi ar distruge sateliţi cu o importanţă vitală pentru comunicaţii sau meteorologie. Detalii:

* Fragmentele unui satelit lansat în 1991 vor lovi Pământul pe 17 septembrie... VIDEO: Prăbuşirea unui meteorit, suprinsă de un cameraman amator... Armageddon: omenirea "ataca" spatiul. Savantii vor sa distruga un asteroid care vine spre Terra... Pamantul e in pericol? Meteorit urias de 25 de tone, gasit in China (Video)... Un meteorit a gaurit acoperisul unei case, in Polonia (Video)...Imagini terifiante ale asteroizilor care ameninta Terra (FOTO/VIDEO)... Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei....Planeta Jupiter a fost lovită de un asteroid. Energia de impact e similară cu a câtorva mii de bombe atomice!... Columbia: Un meteorit a facut un crater de 100 m diametru:

* Obiectul ascuns din sistemul solar si o extinctie esuata... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei: