joi, 18 decembrie 2008

Jacques Vallee: La Fatima au fost OZN-uri















Jacques Vallee, Alte dimensiuni (Editura Savas Press):
"La Fatima au aparut sfere luminoase, lumini colorate, 'valuri fierbinti'-trasaturi fizice asociate de obicei cu OZN-urile. Ele au mai inclus miscarea tipica, de frunza ce cade, a farfuriei zburatoare ce zigzagheaza prin aer. Au mai cuprins profetia si pierderea constientei din partea martorilor-componenta 'metapsihica a reperarilor OZN... prima aparitie a 'fecioarei' de la Fatima a avut loc la 13 mai 1917, cind trei copii s-au trezit intr-o lumina stralucitoare care aproape i-a orbit si in mijlocul careia era o femeie micuta care le-a spus sa se intoarca acolo in fiecare luna... urmatoarele aparitii au dus la cresterea numarului oamenilor in urmatoarea progresie: 3, 50, 4.500, 18.000, 30.000, 70.000... un spectator a afirmat ca a perceput o voce stinsa sau bazaitul unei albine - sunet tipic asociat cu OZN-urile moderne... toti afirmand la sfarsitul dialogului pe care 'fecioara' l-a avut cu copiii ca au vazut un norisor alb ridicandu-se din apropierea unui copac... Joseph Pelletier descrie a doua aparitie (13 iulie) in 'The Sun Danced at Fatima', astfel: 'un sunet - bazait sau zumzet - o descrestere a stralucirii Soarelui si a caldurii, un mic nor alb deasupra copacului aparitiilor si un zgomot strident la plecarea Doamnei'... la 13 august, in declaratia facuta sub juramant in timpul anchetei canonice, Manuel Petro Marto a afirmat ca a vazut un glob luminos rotindu-se printre nori... la 13 septembrie toti au vazut un glob de lumina ce cobora incet spre vale de la est la vest, in mijlocul globului fiind Doamna. Apoi globul s-a ridicat si a disparut... povestea miracolelor prezinta asemanari interesante cu zeitati mai timpurii mai ales cu zeita egipteana Isis."
O confirmare suplimentara poate fi gasita la conspiration.cc unde sint scrise urmatoarele sub pictura unei femei cu un copil in brate:
"Ninhursag si Adamu! Isis si Horus! Semnul astrologic al fecioarei... reprezinta si simbolul asistentei sefe care l-a ajutat pe Enki la crearea primului hibrid 'Adama'".
* Istoria necunoscuta a omenirii: