joi, 5 noiembrie 2009

Diavolul in conceptia populara











Sfanta Scriptura vorbeste de diavoli ca fiind ingerii cei rai care, razvratindu-se impotriva lui Dumnezeu, au fost alungati din cer si izgoniti pana in fundul Tartarului, adica al iadului celui intunecat. Detalii:
http://www.ziare.com/actual/11-05-2009/diavolul-in-conceptia-populara-942360

- Toate scrierile antice vorbesc despre o planetă de unde au venit zeii, mai corect astronauti, ele evidentiind faptul că oamenii acelor vremuri aveau convingerea că acestia puteau să se ridice de la pămant cu aparatele lor zburătoare...
- Statuetele zeilor si zeitelor din Sumer, asa cum arată Zecharia Sitchin, in "A Douăsprezecea Planetă", prezintă coifuri speciale din care ies pe ambele părti umflături (incultura Evului Mediu le - a transformat in "coarne de draci") care seamănă perfect cu căstile pilotilor si purtau SU.GAR.RA - termen care literal inseamnă "te face să ajungi departe in Univers".
- Numeroase desene de pe tăblitele sumeriene, ce pot fi văzute in lucrările lui Z. Sitchin, ii infătisează pe zei cu aripi, care nu erau părti ale corpului, ci accesorii ale costumului de zbor, apărand astfel ca niste vulturi.
- Echipamente asemănatoare apar descrise in Biblie...
FILM (National Geographic): Extraterestrii Pe Pamant ?:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/06/film-national-geographic-au-coborat.html

* FILM: UFOs in the Bible... Pe o piatră pictată din Relinquary Box (secolele VI-VII după Cristos ), aflată la Vatican, provenită din Palestina, se poate vedea Maica Domnului stând în faţa mormântului Fiului ei, precum şi un vehicul ciudat care zboară pe deasupra mormântului:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/10/jerusalem-holy-sepulchre-sfantul.html