luni, 23 noiembrie 2009

Documente secrete arata ca incalzirea globala este o manipulare














Mii de e-mail-uri si documente secrete care contrazic schimbarile climatice si incalzirea globala au fost postate pe Internet.
Documentele au fost furate din calculatoarele unui centru de cercetare din Marea Britanie si arata ca autoritatile au incercat sa manipuleze opinia publica pentru a o convinge ca schimbarile climatice sunt mult mai grave, informeaza Associated Press. Detalii:
http://www.ziare.com/actual/international/11-23-2009/documente-secrete-arata-ca-incalzirea-globala-este-o-manipulare-957878

* Pentagonul l-a avertizat pe George W. Bush (The Guardian, 22 Februarie 2004): "In mai putin de 20 de ani Marea Britanie va fi precum Siberia"...
- Pentagon/NASA: Incalzire Globala/Racire Globala... Ultima era glaciara a venit in doar sase luni...
- Un recent studiu NASA (publicat in iunie 2009) recunoaste ca o Cauza Externa - Soarele - nu omul, este responsabil pentru incalzirea planetei: Robert Calahan de la Goddard NASA Space Center ar putea fi in pericol mare pentru ca spune adevarul. Aici este un titlu pentru un articol din Daily Tech: " Studiul NASA recunoaste Ciclul Solar responsabil pentru perioadele calde din trecut, iar nu omul.":
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/11/ultima-era-glaciara-venit-in-doar-sase.html
* EcoMagazin: Incalzirea globala, o minciuna convenabila... Al Gore dat in judecata pentru frauda: Fondatorul "The Wheather Channel", John Coleman,ii va actiona in judecata pe cei care sustin ca temperatura planetei este in continua crestere ca urmare a emisiilor de dioxid de carbon, incluzandu-l aici si pe castigatorul premiului Nobel pentru Pace din 2007, Al Gore...Componentele de dioxid de carbon sunt prezente intr-o proportie minoritara: doar 38 la fiecare 100 000 de particule care ajung in atmosfera:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/06/ecomagazin-incalzirea-globala-o.html