vineri, 22 octombrie 2010

149 de asteroizi periculosi pentru Pamant: Vanatoarea poate incepe!- Planurile de urgenta ale SUA in privinta dezastrelor naturale pot fi puse in practica si in eventualitatea impactului unui asteroid urias cu Pamantul. In acest moment exista 149 de asteroizi care ar putea ajunge pe un curs de coliziune cu planeta noastra.
Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe, conform unor surse care au transmis informatia catre Space.com. Detalii:

* NASA, tot mai aproape de asteroidul Vesta... NASA vrea să aterizeze pe un asteroid care ar putea lovi Pămantul... Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei... Un crater nou a fost descoperit pe Lună... VIDEO: Planeta Jupiter a fost lovită de un asteroid. Energia de impact e similară cu a catorva mii de bombe atomice!... Stephen Hawking: Rasa umană va dispărea dacă nu colonizează spatiul (VIDEO):
* NASA recunoaste existenta planetei X... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei.: