marți, 7 decembrie 2010

Cum ne aparam de asteroizii uriasi
- Un sistem de avertizare impotriva asteroizilor periculosi pentru Pamant ar costa un milion de dolari pentru fiecare punct de observare, in varianta cea mai ieftina.
In cazul in care s-ar implementa un asemenea sistem, Pamantul ar putea fi avertizat cu o saptamana inainte de producerea unui impact care ar distruge un oras intreg, informeaza Space. Detalii:

* Obiectul ascuns din sistemul solar si o extinctie esuata... VIDEO: Nibiru şi “crucea albastră” a lui Isus sunt vizibile pe cer...NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei... Un asterioid de 800 m va lovi Antartica in 2012... 2/3 din gheata din Antarctica sa se scufunde in mare si sa se topeasca... restul de gheata de pe Antartica sa se topeasca in totalitate in maximum doua luni de la impact.... 149 de asteroizi periculosi pentru Pamant: Vanatoarea poate incepe! -Planurile de urgenta ale SUA ... Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe... NASA vrea să aterizeze pe un asteroid care ar putea lovi Pămantul...Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei... Stephen Hawking: Rasa umană va dispărea dacă nu colonizează spatiul (VIDEO)... O potentiala catastrofa: inversarea polilor planetei... National Geographic News (19 noiembrie 2008):Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZICcare bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... "Planeta X exista" - cosmonaut Marina Popovich... Televiziunea Rusa despre Planeta X /Nibiru: