vineri, 24 octombrie 2008

PLANETA ERIS ŞI ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ












Adevărata cauză a schimbărilor de climă, activării vulcanilor, intensificării activităţii seismice etc., o reprezintă apropierea de sistemul nostru solar a planetei Eris, denumită intermediar 2003-UB-313 şi cunoscută în Antichitate sub mai multe denumiri: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hercolubus, Planeta Zeilor, Planeta Împărăţiei, Planeta Crucii, Planeta Roşie, etc. A primit denumirea oficială de Eris în urma hotărârii Uniunii Astronomice Internaţionale de la Praga , din august 2006.
* Acum 7200 de ani, în timpul cataclismului cunoscut sub termenul de „Potopul lui Noe” s-au desfăşurat schimbări bruşte de temperatură, furtuni violente, avalanşe de ape provenite din Antarctica au ieşit din „închisoarea lor de gheaţă”. Dr. John T. Hollin de la Universitatea Maine (USA), consideră că, periodic, din calota glaciară a Antarcticii se desprind bucăţi uriaşe, care creează o maree uriaşă! (Zecharia Sitchin, A Douăsprezecea Planetă, Ed. Aldopress, Bucureşti)

- * Acum 3600 de ani, în timpul Exodului evreilor din Egipt, la mijlocul mileniului al doilea Î.Cr.,Pământul a suferit mari cataclisme. „Un corp ceresc, recent pătruns în sistemul solar - o nouă cometă - s-a apropiat foarte mult de Pământ cauzând dispariţia ulterioară a stratului glaciar” (Immanuel Velikovsky, Ciocnirea Lumilor, Ed. Lucman, Bucureşti).

- * Situaţia prezentă - topirea gheţarilor de la Poli se face într-un ritm accentuat.

E Explicaţia logică a procesului de încălzire a Pământului, ca şi a celorlalte planete din sistemul nostru solar, care a fost furnizată de I. Velikovsky, în 1950, în lucrarea menţionată: „Două corpuri cereşti au fost atrase unul spre celălalt. Masele interioare ale Pământului au suferit o împingere spre periferie. Pământul, perturbat în mişcarea sa de rotaţie, s-a încălzit”. Detalii:

http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/CULTURA/Planeta%20Eris%20de%20Cristian%20Negureanu.htm


CARTEA PLANETA ERIS SI INCALZIREA GLOBALA:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/11/planeta-eris-si-incalzirea-globala.html