luni, 4 mai 2009

Statuie veche de 200000 de ani gasita pe Luna
In Weekly World News (27 aprilie 2009) era anuntat faptul ca Dr. Morris Charles, geolog, a adus dovezi ca Luna a fost locuita de fiinte inteligente: o statuie de 25 de centimentri, din metal, a unei femei - humanoid, cu aripi si par lung. El a dezvaluit luna trecuta ca NASA detine aceasta statuie din anul 1969, cind a fost gasita intr-o roca adusa pe Pamant de catre astronautii misiunii Apollo 11. Pe baza analizei chimice, geologii au estimat vechimea sculpturii la aproximativ 200000 de ani. Dr. Charles a lucrat pentru NASA timp de 23 de ani, pina în 1987, dar mentine legaturi strânse cu multi dintre fostii lui colegi. "Implicatiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru înseamna ca, odata, Luna a avut o atmosfera care sa conduca la viata. Si, mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simt foarte rafinat al frumusetii", a declarat el.
Multi se intreaba de ce a ramas un secret atat de mult timp. "Artefactul a fost o informatie comuna pentru membrii NASA, dar functionarii superiori au pastrat-o ascunsa de frica unui efect de panica la nivel mondial. Am obtinut-o pe cai secrete de la persoane care, din motive evidente, doresc sa ramina anonime", a mai afirmat dr. Charles.
Referindu-se la misteriosul obiect, dr. Miles Fredericks (New York University) face o trimitere la sumerieni, la relatarile lor despre Anunnaki, zeitati inaripate, care au modelat statuia dupa propria imagine.
NASA neaga oficial afirmatiile dr. Charles. Statuia a fost prezentata fotografilor si presei iar acum este la o locatie secreta, pentru analize supilimentare. Poate aceste "analize suplimentare" vor fi facute comparativ cu statui si desene asemanatoare gasite pe Pamant, tot in perioada sumerienilor. Se afla in marile muzee ale lumii noastre, detalii despre ele putind fi citite în lucrarile lui Zecharia Sitchin. Acestea îi înfatiseaza pe zei cu aripi, care nu erau parti ale corpului, ci accesorii ale costumului de zbor, aparând astfel ca niste vulturi. Citeva exemple: o imagine descoperita în nordul Israelului înfatiseaza un cap sculptat al unui zeu cu un coif si un fel de ochelari de protectie, statueta descoperita la Mari în 1934, stela sumeriana aflata acum la Muzeul Luvru, despre care Z. Sitchin afirma: „Mai mult o sculptura în zid decât un basorelief, o înfatiseaza pe zeita purtând un coif plat cu niste 'casti' alungite de parca ar avea antene si purtând o pereche de ochelari de protectie care erau atasati de coif”. Detalii:
http://weeklyworldnews.com/alien-alert/7929/200000-year-old-statue-found-on-moon/

* Astronautii antichitatii:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/astronautii-antichitatii.html
* De vorba cu zeii:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/de-vorba-cu-zeii_23.html
* OZN - Dosarele Vaticanului... Navele lui Mesia... La Fatima au fost OZN- uri... :
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/01/papa-va-publica-manualul-de-depistat.html
* Biserici si rachete (Cosmoteism) - Alexandru Ciobanu: "Secole de-a rândul oamenii au construit nave cosmice asa cum le-au vazut la zei. Le-au vazut venind, plecând, le-au vizitat interioarele, aparatura de bord, computerele. Zeii i-au lasat sa observe fara grija. Si oamenii le-au desenat cu simt critic pe peretii pesterilor sau le-au cioplit în stânca. Dupa ce au deprins din mestesugurile zeilor, încrezatori în ei însisi si în puterile protectorilor lor, oamenii au început sa-si faca si ei nave cosmice, cum îsi fac azi copii avioane":
http://alexandruciobanu.weblog.ro/2006-08-27/97440/Biserici-%C5%9Fi-rachete.html