vineri, 22 mai 2009

NASA caută apă pe Lună - Institutul pentru Continuitatea Umanitatii (The IHC)












- Agenţia spaţială americană a anunţat că va lansa, în luna iunie, o misiune spaţială pe Lună, cu scopul de a descoperi piste de aselenizare şi zone cu apă, care ar putea permite oamenilor să lucreze şi să trăiască pe satelitul natural al Terrei. Detalii:
- Şantier spaţial într-un proiect comun ruso-european... Europenii şi ruşii intenţioneză să contruiască un "şantier" spaţial, pe orbită joasă, au declarat oficiali de la agenţiile spaţiale... să fie folosit pentru asamblarea de navete spaţiale capabile să ajungă la Lună şi Marte. Detalii:

* Dupa mai mult de 20 de ani de cercetari efectuate de savanti cu diverse specializari (astronomi, matematicieni, geologi, fizicieni etc.), pe recent lansatul site al Institutul pentru Continuitatea Umanitatii (The IHC) sînt mentionate cîteva mari pericole care ameninta omenirea în jurul anului 2012: intensificarea activitatii solare, intensificarea eruptiilor vulcanice si a miscarilor seismice, apropierea Planetei X si caderea de asteroizi.
Citeva initiative: Construirea de orase subterane sau plutitoare, colonii spatiale pe Luna sau in statii orbitale, etc.:
* COTIDIANUL: Congresul SUA se teme de asteroizi:
* GARDIANUL: Planeta X, denumita Nibiru, ameninta viata de pe Terra:
* BUNKERELE DIN NORVEGIA ŞI PLANETA X:
* CNN - In trei ani se vor construi orase plutitoare: