vineri, 5 iunie 2009

Cainele Domnului – Tomas de Torquemada















- El este omul al carui nume a devenit sinonim de-a lungul veacurilor cu fanatismul religios si cu ororile crimelor comise abuziv in numele unei biserici care combate tocmai ideea de crima. Preotul care a ridicat tortura la rang de politica nationala si care nu a precupetit nimic din a rafina metodele prin care un om poate fi schingiut. El este cel care a aruncat Europa in ceea ce multi numesc Evul Intunecat al Inchizitiei... Tomas de Torquemada – Cainele Domnului:

- Vaticanul refuza, deocamdata, sa-l reabiliteze pe Giordano Bruno... Nicola Cabibbo, presedinte al Academiei Pontificale de Stiinta: “Teoria lui Giordano Bruno este demonstrata de existenta unor planete în afara sistemului solar, observate de telescoape... Probleme ramân doar procesul si condamnarea. Cred ca vina este chiar mai mica decât cea a lui Galileo. Si, prin urmare, nu-i va fi usor Bisericii sa recunoasca faptul ca nu a existat nici un motiv pentru a-l pune pe rug”, a adaugat el. Detalii:

* OZN - Dosarele Vaticanului... Jacques Vallee: La Fatima au fost OZN-uri... Secrets of the Vatican - UFOs in the Ancient Art... Navele lui Mesia:
* ISTORIA NECUNOSCUTA A OMENIRII: