vineri, 26 iunie 2009

Chivotul Legamantului va fi dezvaluit de Patriarhul Etiopiei











Abuna Pauolos, patriarhul Bisericii Ortodoxe din Etiopia, a anuntat ca va arata lumii intregi una dintre cele mai importante relicve ale crestinatatii, Chivotul Legamantului. Acesta nu a mai fost vazut de milenii, si a reprezentat poate cel mai cautat artefact din istorie, alaturi de Sfantul Graal.
„Cat de curand, lumea va putea admira Chivotul Legamantului, cel in care Biblia spune ca sunt pastrate tablele de lut cu cele 10 porunci, alaturi de o mostra de mana, hrana divina care i-a tinut in viata pe israeliti in lungul lor drum catre Pamantul Fagaduintei”, este declaratia soc a patriarhului etiopian, facuta in timpul intalnirii sale din Italia cu Papa Benedict al XVI-lea. Detalii:

* De vorba cu zeii - Trei elemente ale acestui dispozitiv au o semnificaţie deosebită:
1) „Mărturia” primită de Moise chiar de la Yahweh/Anu = staţie de emisie/recepţie
2) „Capacul ispaşirii” = difuzorul
3) „Heruvimii de aur” = antene
Să vedem cum funcţiona:
„Când intra Moise în cortul întâlnirii ca să vorbească cu Domnul (Yahweh/Anu), auzea glasul care-i vorbea de pe capacul ispăşirii, care era aşezat pe chivotul mărturiei, între cei doi heruvimi. Şi vorbea cu Domnul” (Numeri 7:89).
„Norul (nava - n. a.) Domnului era deasupra lor în timpul zilei, când porneau din tabără. Când pornea chivotul, Moise zicea: «Scoală-Te, Doamne, ca să se împrăştie vrăşmaşii Tăi şi să fugă dinaintea Feţei Tale cei ce Te urăsc»” (Numeri 10:34-35) :
* Astronautii antichitatii:
* OZN - Dosarele Vaticanului... Navele lui Mesia... Vaticanul se deschide spre Fenomenul OZN:
* Directorul Observatorului Astronomic al Vaticanului, George Coyne a purtat discutii despre extraterestrii cu personalul de la NASA, in februarie 2009: