sâmbătă, 29 august 2009

Conspiraţii celebre (5): Romania şantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor
















Oamenii au avut întotdeauna o înclinaţie către conspiraţii, iar civilizaţia umană nu a dus lipsă de incidente neelucidate în ultima sută de ani. REALITATEA.NET vă aduce o colecţie a celor mai cunoscute şi dezbătute teorii conspiraţioniste. Al cincilea episod prezintă legendele şi misterele din jurul munţilor Bucegi... sub Sfinx şi muntele Omu s-ar afla o cavernă de circa 20 de kilometri lungime... Conspiraţiile nu sunt complete, dacă la mijloc nu intervine şi o organizaţie cvasi-guvernamentală. În cazul României este vorba de Departamentul Zero, o organizaţie care transcende democraţia recentă a României şi care îşi are rădăcinile în timpul comunismului. Detalii:

- Radu Cinamar - Viitor cu cap de mort (Editura: Cartea Daath) - În vara anului 2003, într-o zona neumblata din Muntii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o sectiune ultrasecreta a Serviciului Român de Informatii) a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii.
Presiunile diplomatice colosale efectuate de Statele Unite ale Americii asupra guvernului României pentru a nu divulga aceasta descoperire lumii întregi au condus la o întelegere temporara între cele doua state si la o inedita colaborare de ordin stiintific si militar în cadrul echipei speciale care a plecat în "Marea expeditie":

* Conspiratii celebre (4): Teoria falsă a încălzirii globale:
* Conspiraţii celebre (3): Incidentul Roswell:
* Conspiratii celebre (2): Planeta Nibiru şi 2012:
* Conspiraţii celebre (1): Experimentul Philadelphia: