marți, 18 august 2009

Element esenţial vieţii, descoperit într-o cometă














NASA anunţă că un element esenţial vieţii a fost descoperit într-o cometă... Proba vine în sprijinul ideii că astfel de ingrediente îngheţate au "însămânţat" Pământul cu organisme vii. Detalii:

* Fred Hoyle (1983), astronom de renume mondial, a sustinut ca viata a aparut pe planeta noastra in urma unei calatorii interstelare.
Francis Crick, laureat al premiului Nobel pentru descoperirea ADN-ului, în lucrarea „Viata însasi, originea si natura ei” a afirmat ca „viata pe Pamânt a fost adusa aici de microorganisme de pe alta planeta indepartata, microorganismele calatorind in corpul unei nave spatiale trimise pe Pamânt de o civilizatie superioara, care s-a dezvoltat in alta parte, cu citeva miliarde de ani in urma”. Aceasta planeta, avind numele intreg Gliese 581 E, este in acelasi sistem solar cu planeta Gliese 581 C si orbiteaza soarele Gliese 581. Despre aceasta planeta Realitatea TV scria in 25 Aprilie 2007 urmatoarele: "O planeta care ar putea fi locuita... în afara sistemului solar. Gliese 581...":
* Fosile enigmatice... Procesul lui Darwin... Descrierile antice ale genezei sistemului solar confirmate de stiinta:
* Mesaje catre locuitorii Planetelor Gliese - Potrivit "ABC News", pana pe 24 august, oameni din lumea intreaga pot accesa http://www.hellofromearth.net/, pentru a posta mesaje, nu mai mari de 160 de caractere, care o sa fie transmise catre Gliese581d, cea mai apropiata planeta de Pamant, din afara sistemului solar, pe care, spun ei, exista viata: