vineri, 2 octombrie 2009

Secvenţe în avanpremieră din filmul 2012


2012 este un film regizat de Roland Emerich care are ca eveniment central presupusele evenimente din anul 2012. Un clip de cinci minute din filmul care se va lansa pe 13 noiembrie 2009 a fost promovat pe internet:
http://www.realitatea.net/secvente-prezentate-in-avanpremiera-din-filmul-2012_630832.html

* FILM: 2012 (2009) - subtitrare romana:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/11/film-2012-2009-subtitrare-romana.html

* Congresmanul republican Dana Rohrabacher a introdus pe data de 30 ianuarie 2009 un amendament în Senatul SUA - HR 4917 the „NEO Preparedness Act" – care, daca va trece, va duce la înfiinţarea unui Centru de monitorizare a obiectelor din vecinătatea Pămîntului (NEO). El atrage atenţia asupra faptului că apropierea Planetei X, prin cîmpul ei gravitaţional, va modifica traiectoria asteroizilor din apropierea Pămîntului. De reţinut faptul că Dana Rohrabacher a fost preşedinte al Subcomisiei pentru Spaţiu şi Aeronautică a Casei Albe din 1997 pînă în ianuarie 2005, după ce a primit o derogare de doi ani peste termenul limită de 6 ani. Institutul pentru Continuitatea Umanităţii (The IHC) a mulţumit congresmanului pentru iniţiativa sa. După mai mult de 20 de ani de cercetări efectuate de savanţi cu diverse specializări (astronomi, matematicieni, geologi, fizicieni etc.) pe recent lansatul site al IHC sînt me nţionate cîteva mari pericole care ameninţă omenirea în jurul anului 2012:
– intensificarea activităţii solare;
– intensificarea erupţiilor vulcanice şi a mişcărilor seismice;
– apropierea Planetei X şi căderea de asteroizi. Detalii:
* COTIDIANUL: Congresul SUA se teme de asteroizi - Parlamentarii americani acuza NASA, pe un ton alarmant, ca se ocupa prea putin de monitorizarea asteroizilor ce ar putea lovi Pamintul... "Vorbim de o cheltuiala minima in comparatie cu costul unei astfel de pagube. Pina la urma, poate fi distrusa chiar intreaga planeta", a declarat congresmanul republican Dana Rohrabacher:
* GARDIANUL: Planeta X, denumita Nibiru, ameninta viata de pe Terra: