joi, 10 iunie 2010

Furtunile solare din viitor ar putea aduce sfarsitul tehnologiei- Soarele va deveni mult mai activ in viitor si acest lucru ar putea avea efecte nocive asupra Pamantului, spun specialistii. Pentru a se pregati, oamenii de stiinta s-au intalnit marti, cu scopul de a gasi cel mai bun mod prin care pot proteja satelitii Pamantului si alte sisteme tehnologice de furtunile solare. Detalii:

* Un recent raport al Departamentului de Aparare american arata ca gunoiul spatial care orbiteaza in jurul Pamantului ar putea avea efecte catastrofale, putand provoca "reactii in lant necontrolabile", capabile sa distruga retelele de comunicatii de pe toata suprafata Pamantului:
* Exploziile solare, suprinse in imagini de NASA (Video)... Dumitru Prunariu: În 2012, ar putea “cădea” curentul la nivel planetar... LIVE SCIENCE (7 ianuarie 2009) - NASA, Academia Nationala de Stiinte (SUA): Furtuna Solara Catastrofala in 2012... Fizicianul Dr. Michio Kaku la Fox News oferind informatii referitoare la o furtuna solara cu un maxim in anul 2012: