miercuri, 9 iunie 2010

Gravitatia planetei Jupiter poate aduce Apocalipsa










- Sistemul solar nu este atat de stabil pe cat credeam, este concluzia socanta a cercetatorului Jacques Laskar de la Observatorul Astronomic din Paris, precum si a lui Konstantin Batygin si Gregort Laughlin, oameni de stiinta in cadrul Universitatii din California, Santa Cruz. Cei trei savanti au ajuns la aceeasi concluzie dupa ce, folosind modele computerizate diferite, au obtinut aceleasi rezultate. Aceeasi savanti ne avertizeaza ca impactul cu un meteorit urias, una dintre marile temeri ale omenirii, poate fi lasat deoparte. Riscul ca Terra sa intre in coliziune cu o alta planeta este de 99%. Detalii:

* In anul 1983, National American Space Agency - NASA - a lansat un satelit care a detectat un obiect de marimea planetei Jupiter. Noua planeta a fost numita Planeta X (Nibiru). Planeta face parte dintr-un sistem care are in centru o stea de tip pitica rosie. Se pare ca in 2012 Nibiru se va apropia de sistemul nostru solar si va interactiona cu acesta, producand efectele despre care vorbesc profetiile Maya (si altele asemanatoare):
* NASA - Comunicat de Presa 1992:
"O inexplicabilă abatere a orbitelor lui Uranus şi Neptun poate indica un mare corp in afara sistemului solar, de 4 la 8 ori masa Pamantului, pe o orbita foarte înclinata, la peste 7 miliarde de mile departare de soare.":