sâmbătă, 12 iunie 2010

Profeţiile de la Fatima










- Thomas W. Petrisko a studiat persoane din diverse locuri ale lumii, care au susţinut că au primit mesaje de la Fecioara Maria şi a reunit aceste mesaje în volumul "Profeţiile de la Fatima", apărut în SUA. Detalii:

* Incalzirea globala ar putea fi cel de-al patrulea secret de la Fatima, vehement negat de Vatican, dar despre care s-a scris insistent in presa italiana... Intålniri de gradul III si secrete vaticane mai ceva ca ale NATO... Vaticanul se deschide spre Fenomenul OZN:
* La Fatima au fost OZN-uri... Jacques Vallee, Alte dimensiuni (Editura Savas Press) - “La Fatima au apărut sfere luminoase, lumini colorate, “valuri fierbinti” – trăsături fizice asociate de obicei cu OZN-urile. Ele au mai inclus mişcarea tipică, de frunză ce cade, a farfuriei zburătoare ce zigzaghează prin aer. Au mai cuprins profeţia şi pierderea conştienţei din partea martorilor-componenta ‘metapsihica a reperarilor OZN":
* Papa va publica manualul de depistat miracole si viziuni... OZN - Dosarele Vaticanului (FOTO/VIDEO)... FILM: BIBLIA si OZN-urile:
* Directorul Observatorului Astronomic al Vaticanului, George Coyne a purtat discutii despre extraterestrii cu personalul de la NASA, in februarie 2009... Sfarsitul lumii vine cu urmatorul Papa...WIKIPEDIA - PROFETIA PAPILOR: