sâmbătă, 12 februarie 2011

Doua Obiecte Zburatoare Neidentificate, pe cerul Australiei. Video












- Doua OZN-uri au fost filmate de un cameraman amator, in urma cu trei zile, pe cerul orasului Melbourne din Australia. Inregistrarea video a fost postata pe un site de specialitate, care monitorizeaza aparitia obiectelor zburatoare. Detalii:

* Extratereştrii trăiesc incognito în China... Este elaborat protocolul de comunicare cu extratereştrii VEZI ÎN CE CONSTĂ... TELEVIZIUNEA CHINEZA ANUNTA CA OBAMA VA DEZVALUI EXISTENTA EXTRATERESTRILOR... Primul document Wikileaks referitor la OZN prabusit in Belarus... O flota extraterestra paraseste Terra. Imaginile apartin NASA si nu sunt trucate (video)...Serviciile secrete si extraterestrii – povestea unor relatii nerecunoscute... Video: Reagan, Rusia, Scutul antiracheta si Zeii Astronauti... Mihai Gorbaciov a fost primul si ultimul lider national care a recunoscut chestiunea obiectelor zburatoare neidentificate in Rusia...OZN-uri în New York, în ziua prezisă de un ofiţer în rezervă (VIDEO)...Un fost ministru canadian vorbeste despre extraterestri...Ascunde NASA existenta extraterestrilor?... Ofiţeri americani: Armata SUA, sabotată de extratereştri (VIDEO)...Presedintii SUA si OZN-urile...Dumitru Prunariu: 9 OZN-uri au survolat baza de la Kogălniceanu...General Emil Strainu - ''Fenomenul OZN si Serviciile Secrete'':
* Imagini cu un "OZN" deasupra Muntelui Templului din Ierusalim fac vâlvă pe Internet VIDEO... VIDEO: OZN-uri la rastignirea lui Iisus - imagini incredibile pe o icoana veche de aproape o mie de ani... OZN-ul din tabloul “Botezul lui Hristos" al pictorului flamand Gelder... FILM: Biblia si OZN - urile... Directorul Observatorului Astronomic al Vaticanului, George Coyne a purtat discutii despre extraterestrii cu personalul de la NASA, in februarie 2009... Secretele Vaticanului: Navele lui Mesia (Foto/Video)... Un rabin in varstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia in zilele noastre…si e vorba de Isus Cristos!: