marți, 22 februarie 2011

Google ascunde date despre dezastrul din 15 martie 2011 si Nibiru













- O stea pitica rosie impreuna cu trei sateliti este localizata in planul orbitelor dintre Jupiter si Marte. Conform informatiilor astronomice, in 4 martie 2011, aceasta stea pitica va ajunge in planul solar eliptic, iar in 15 martie 2011 va avea loc o multi aliniere ce va produce, cel mai probabil efecte si pe Terra. Poate din cele mai dezastruoase tinand cont ca Google ascunde o zona din cer, exact cea in care se afla aceasta pitica rosie. Detalii:

* NASA: Exploziile solare vor paraliza Pământul în 2013... Tyche, cea mai mare planetă a sistemului nostru solar?... Tyche = Nemesis = Planeta X ... In mitologia Greaca Tyche era sora lui Nemesis (alt nume pentru Planeta X/Hercolubus/Nibiru)...Oamenii de ştiinţă cred că un telescop al NASA a descoperit o nouă planetă, a noua a sistemului nostru solar, numită Tyche... National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice:
* NASA confirma: Apophis poate sa aduca Sfarsitul Lumii in 2036 (Video)... Planurile de urgenta ale SUA ...Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe... NASA vrea să aterizeze pe un asteroid care ar putea lovi Pămantul...Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei:
* Inversarea polilor magnetici ai Pamantului aduce sfarsitul lumii?... National Geographic (December 24, 2009): Polul Nord magnetic se deplaseaza spre sud: