miercuri, 16 februarie 2011

Misterul Fecioarei Negre- Fecioara Neagra este un mister de secole. Statui ale Fecioarei Maria sunt raspandite de-a lungul Europei, dar sunt intalnite mai mult in Franta. Savantii spun ca ea este legatura cu religiile de dinainte de crestinism. Detalii:

* In urmă cu 300.000 de ani locuitorii (se pare că erau detinuti) de pe o alta planeta, care lucrau in minele de pe Pămant, s-au revoltat. Enki si Ninhursag (sora lui) hotărăsc să făurească un om primitiv, prin tehnici de inginerie genetică, combinand gene de maimuta (femelă) cu genele lui Enki, oul rezultat fiind implantat in uterul lui Ninki, sotia lui Enki, care a dat ulterior nastere primului om – maimuta, intrand in istorie sub mai multe denumiri, cea mai recentă fiind aceea de “Maica Domnului" sau “Fecioara", confuzie grosolană cu Maria, mama lui Isus / Enlil care, conform Bibliei, după Acesta a mai avut 4 băieti si cel putin 2 fete:
http://www.colectionarul.info/2010/06/02/istoria-necunoscuta-a-omenirii/

* Ne-au vizitat extraterestrii inca din trecutul indepartat?... Pietrele gravate din Ica: o biblioteca preistorica...FILM (National Geographic): Is it Real? - Ancient Astronauts / Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )... ASTRONAUTII ANTICHITATII... De vorba cu zeii... FILM: Chariots of the GODS(Erich von Daniken)... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009):