duminică, 26 iunie 2011

Apariţie spectaculoasă în China: Un oraş fantomă, filmat pe malul râului Xin’an!












- Locuitorii dinHuanshan City au rămas de-a dreptul şocaţi după ce au fost martorii unui miraj spectaculos al unui oraş fantomă, care a apărut pe malul raului Xin’an, unde de obicei nu se afla nimic. Detalii:

* Oamenii vor trece candva intr-un univers paralel?... Cercetatorii de la Fermilab au descoperit o neregularitate suspecta care ar putea indica existenta unei noi particule elementare... NASA cauta Universuri paralele formate din antimaterie... Viitoarea masina a timpului se afla sub pamant in Elvetia?...Descoperirea anului 2010: Puntea de legătură dintre microcosmos şi universul vizibil...Descoperirea secolului: Universurile extraterestre?... NASA vrea sa demonstreze existenta universurilor paralele (Video)... LHC ar putea demonstra existenta unui univers paralel:
* Un copil a filmat o umbra timp ce se juca cu o camera (Video)... Fenomen paranormal sau extratereştrii într-o spălătorie auto din Constanţa? VEZI VIDEO... Poltergeist în Marea Britanie. O familie susţine că este terorizată de fantomele din casă (Video)... VIDEO: FANTOMA UNUI CALARET AL APOCALIPSEI A APARUT IN LUPTELE DE STRADA DIN EGIPT... VIDEO: Masina fantoma urmarita de politistii americani din Long Island... FILM: Paranormal Activity (Subtitrare Romana):