sâmbătă, 11 iunie 2011

NASA isi pregateste personalul pentru o mare catastrofa terestra













- Agentia Spatiala Americana (NASA) a adat o nota interna catre toti angajatii pe care ii pregateste pentru o catastrofa terestra ce pare imediata si de neoprit. Ceva care ar putea sa genereze cutremure, eruptii vulcanice majore, inundatii, masive alunecari de teren, incalzire peste limitele admise, incendii de proportii apocaliptice etc. Detalii:

* Cum arată avionul pentru sfârşitul lumii, pregătit pentru preşedintele american.VIDEO... Razboi mondial, pana in iarna - Analist american:
* SUA: Unele tari sa se pregateasca de efecte groaznice ale furtunilor solare... Ministrul britanic al Apărării: "Exploziile solare ar putea paraliza Marea Britanie"... NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar... National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZICcare bombardeaza Pamantul cu raze cosmice::
* 149 de asteroizi periculosi pentru Pamant: Vanatoarea poate incepe!... Planurile de urgenta ale SUA in privinta dezastrelor naturale... Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe, conform unor surse care au transmis informatia catre Space.com... Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei:
* Cometa Elenin se apropie de Pamant. In octombrie o vom vedea pe cer: