marți, 27 iulie 2010

Presa israeliană: De ce se antrena elicopterul Yasur aşa departe de casă?










- Ce căuta o unitate a Forţelor Aeriene Israeliene (IAF) pe un alt continent, antrenând trupe străine, se întreabă celebrul jurnalist Amir Oren. Şi tot el răspunde: pentru că e importantă experienţa în situaţii limită şi pentru că alianţele internaţionale sunt foarte importante. Detalii:
http://www.realitatea.net/presa-israeliana-de-ce-se-antrena-elicopterul-yasur-asa-departe-de-casa_725377.html

* Avioane F-16 vor lovi Iranul decoland din Romania - Surse ale serviciilor secrete iordaniene au precizat că 60 de avioane de luptă americane F-16 au decolat în 25 iunie de la baze din Germania şi România şi au aterizat în Israel în cadrul unui exerciţiu secret desfăşurat de SUA, Israel şi Germania:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/06/avioane-f-16-vor-lovi-iranul-decoland.html
* Ahmadinejad are informatii ca atacarea Iranului va fi curand ... Fost sef CIA: Actiunea militara in Iran "pare inexorabila" ... Razboiul cu Iranul poate sa inceapa - Israelul la adapost de rachetele balistice ... Fidel Castro se teme de un razboi nuclear... Medvedev: "Cred ca este posibil sa inceapa al treilea razboi mondial"... Medvedev: "Un atac israelian asupra Iranului ar putea duce la un război nuclear"... Prima centrală nucleară iraniană va fi inaugurată în septembrie... Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Iisus Hristos!: http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/ahmadinejad-are-informatii-ca-atacarea.html