marți, 20 iulie 2010

NOAA: 2010, cel mai cald an pentru planeta















- Primele sase luni din 2010 au adus cele mai ridicate temperaturi inregistrate vreodata, dar conectarea acestor date la modele pe termen lung care sa confirme schimbarile climatice ramane un aspect "dificil si frustrant", spun expertii, citati de AFP. Detalii:

* Pentagon/NASA: Incalzire Globala/Racire Globala... EXPLICATIA LOGICA a procesului de încălzire a Pământului, ca şi a celorlalte planete din sistemul nostru solar a fost furnizată de I. Velikovsky, în 1950, în lucrarea Ciocnirea Lumilor: Acum 3600 de ani - „Două corpuri cereşti (Pamantul si Planeta X - n.a) au fost atrase unul spre celălalt. Masele interioare ale Pământului au suferit o împingere spre periferie. Pământul, perturbat în mişcarea sa de rotaţie, s-a încălzit”... Factor favorizant: Uraganul El Nino... urmeaza RACIREA GLOBALA - Cauza: topirea ghetarilor care contin apa dulce anuleaza salinitatea crescuta care favorizeaza deplasarea Gulfstream-ului:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/07/pentagonul-si-nasa-incalzirea-globala.html
* Ziarul Gardianul despre: Secretul de la Fatima... Incalzirea globala ar putea fi cel de-al patrulea secret de la Fatima: