luni, 7 martie 2011

Au aparut doi sori in China ca urmare a exploziilor plasmatice- Potrivit astronomului Jim Kaler, de la Universitatea Illinois, imaginea neobisnuita se datoreaza refractiei luminii, insa este un fenomen care se intampla extrem de rar: "Totodata acest miraj nu este explicat intrutotul de stiinta", a mai adaugat acesta. Pe de alta parte, alti specialisti spun ca evorba de exploziile plasmatice solare din ultima vreme. Adeptii teoriei conspiratiei spun ca e de la Nibiru, care se arata langa Soare, iar atmosfera in anumite conditii ii amplifica imaginea ca pe o lupa. Detalii:

* Tyche, cea mai mare planetă a sistemului nostru solar?... Obiectul ascuns din sistemul solar si o extinctie esuata... NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2011/02/tyche-cea-mai-mare-planeta-sistemului.html
* Experţii se aşteaptă la o intensificare a activităţii solare în următoarele două luni... NASA: Exploziile solare vor paraliza Pământul în 2013... Ministrul britanic al Apărării: "Exploziile solare ar putea paraliza Marea Britanie"... Furtuna Solara - Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen... Fizicianul Dr. Michio Kaku la Fox News oferind informatii referitoare la o furtuna solara cu un maxim in anul 2012... National Geographic News (19 noiembrie 2008):Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice: