joi, 10 martie 2011

Un cutremur cu magnitudinea 8,9 a zguduit Japonia. A avut loc primul tsunami VIDEO










- Un puternic cutremur, cu magnitudinea de 8,9 pe Richter, a zguduit, cu puţin timp în urmă, coasta de nord-est a Japoniei. Autorităţile au emis alertă de tsunami. Valurile ar putea ajunge la şase metri. Cutremurul s-a simţit şi la Tokio. A fost emisă alertă de tsunami şi pentru Rusia, Insulele Marcus, Hawaii şi Marinele de Nord. Detalii:

* La 19 martie, Pământul se apropie de Lună. Catastrofă sau doar un fenomen natural?... Experţii se aşteaptă la o intensificare a activităţii solare în următoarele două luni:
* Alertă de tsunami în Japonia, după un cutremur produs în largul coastelor nord-estice... Un cutremur mare e foarte probabil in California, in viitorul apropiat (Video)... "The Big One", seismul major de care se teme California, ar putea sa se produca mult mai devreme decat este prevazut... 2010, anul când natura simulează Apocalipsa... Ion Sandu,ANM: Fenomenele extreme vor fi tot mai violente... Congres Stiintific: Despre Sfarsitul Lumii... 1.000 de fizicieni s-au reunit la Paris... iulie 2010... National Geographic (November 19, 2008): "Un Misterios Obiect Astrofizic bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... NASA: Sa fie Planeta X?: