duminică, 13 martie 2011

Cutremurul din Japonia a fost de 9. Miezul unui al-2-lea reactor se topeste
- Agentia Meteorologica din Japonia a anuntat cu putin timp in urma ca magnitudinea seismului ce a devastat vineri tara nu a fost 8,9, ci 9. Este vorba asadar de cel mai puternic cutremur produs vreodata in Japonia si al cincilea in intreaga lume.
Si vestile proaste nu se opresc aici: tot cu putin timp in urma, oficiali din guvernul japonez au recunoscut ca la Fukushima miezul unui al doilea reactor a inceput sa se topeasca. Detalii:

* Cutremurul din Japonia, prezis de Moscova?... Axa de rotaţie a Pământului s-a deplasat cu aproape 10 cm din cauza cutremurului din Japonia... Vulcanul Karangetang din Indonezia a erupt dupa seismul din Japonia... La 19 martie, Pământul se apropie de Lună. Catastrofă sau doar un fenomen natural?...Vulcanii din Europa stau sa erupa... Marmureanu: Acest cutremur ar putea sa nu fie The Big One, cel asteptat... Un cutremur cu magnitudinea 8,9 a zguduit Japonia. A avut loc primul tsunami VIDEO... La 19 martie, Pământul se apropie de Lună. Catastrofă sau doar un fenomen natural?... Experţii se aşteaptă la o intensificare a activităţii solare în următoarele două luni... Un cutremur mare e foarte probabil in California, in viitorul apropiat (Video)... "The Big One", seismul major de care se teme California, ar putea sa se produca mult mai devreme decat este prevazut...2010, anul când natura simulează Apocalipsa... Ion Sandu,ANM: Fenomenele extreme vor fi tot mai violente... Congres Stiintific: Despre Sfarsitul Lumii... 1.000 de fizicieni s-au reunit la Paris... iulie 2010... National Geographic (November 19, 2008): "Un Misterios Obiect Astrofizic bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... NASA: Sa fie Planeta X?:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2011/03/cutremurul-din-japonia-prezis-de.html