miercuri, 7 aprilie 2010

Descoperirea care demonstrează că există Universurile paralele şi sunt posibile călătoriile în timp













- Strania descoperire de către fizicienii de la Universitatea California din Santa Barbara semnifică, pe înţelesul tuturor, că un obiect pe care-l puteţi vedea în faţă, poate exista simultan într-un univers paralel; astfel călătoria în timp ar fi mai mult decât posibilă şi n-ar fi doar o secvenţă dintr-un film SF, anunţă site-ul FoxNews. Detalii:
http://www.lovendal.net/wp52/descoperirea-care-demonstreaza-ca-exista-universurile-paralele-si-sunt-posibile-calatoriile-in-timp/

* Călătoria în timp şi teleportarea în experimentul Montauk… In noua sa lucrare Physics of the Impossible, fizicianul Mikio Kaku vorbeste despre calatoriile in timp, pe care le vede posibile in urmatoarele decenii:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/conspiratii-celebre-31-calatoria-in.html
* LHC ar putea demonstra existenta unui univers paralel... FILM: Paranormal Activity (Subtitrare Romana)... Video: Fantoma filmata in China... Ziua: O fantoma filmata de un pusti de 12 ani! (VIDEO)... Fantomă, surprinsă de camerele de supraveghere ale unui mall din Chile (VIDEO)... Descopera: Ce se afla in Padurea Baciu?:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/03/intrebarile-cele-mai-importante-la-care.html