marți, 27 aprilie 2010

Un vulcan a erupt in Guatemala: cod portocaliu pentru aviatie












- Vulcanul Santiaguito, aflat in nord-estul Guatemalei, a erupt marti , aruncand cenusa si nisip pana la o inaltime de 8,3 kilometri, a anuntat Institutul de Seismologie, Vulcanologie si Meteorologie din Guatemala. Detalii:
http://www.ziare.com/stiri/trafic-aerian/un-vulcan-a-erupt-in-guatemala-cod-portocaliu-pentru-aviatie-1012078

* Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofala... Tot mai multi vulcani vor erupe pe Terra... Este posibil sa erupa si vulcanul Katla, crede cercetatorul roman Gabriel Vasile... VIDEO: SkyNews (4/18/2010): OZN-uri in formatie de V deasupra norului vulcanic din Islanda:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/presedintele-islandei-vesteste-o.html
* I. Velikovsky, Ciocnirea Lumilor - Planeta X - Acum 3600 de ani: " Traditiile multor popoare relateaza ca suprafata Pamantului a intrat in fuziune, si marea a inceput sa fiarba. Pamantul a explodat si lava s-a raspandit... seismele si zgomotul vulcanilor creau un vacarm infernal."...National Geographic News (19 noiembrie 2008)... ANTARCTICA "BOMBARDATA" DE O SURSA MISTERIOASA DE ENERGIE... MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC... NASA recunoaste existenta planetei X... Adaposturi anti-Apocalipsa... Edgar Cayce a profeţit că "Apocalipsa va începe in 2010 cu o erupţie vulcanică în Islanda şi cutremure masive în America de Sud:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/micul-eyjafjallajokull-il-trezeste-pe.html

* Cristian Negureanu, Planeta Eris si Incalzirea Globala, Ed. Antet, Bucuresti, 2007:
http://www.antet.ro/search.php?search=planeta+eris
* Cristian Negureanu, Planet Eris and the Global Warming, Ed. Infarom, Craiova, 2008:
http://infarom.shopmania.biz/store.html?search=cristian%20negureanu