joi, 22 aprilie 2010

Romania, ocolita de apocalipsa din 2012


















- Profetiile mayasilor si ale lui Nostradamus arata ca lumea, asa cum o cunoastem in ziua de astazi, se va sfarsi in 2012, insa romanii pot sta linistiti, cel putin cei din tara: Romania va supravietui si se va transforma intr-un focar spiritual mondial, potrivit unei profetii facute de
evanghelistul crestin indian Sadhu-Sundar Singh:
http://www.ziare.com/social/romani/romania-ocolita-de-apocalipsa-din-2012-1010900

* Erupţia vulcanului din Islanda şi cutremurele din America anunţă începutul Apocalipsei…conform profeţiilor lui Edgar Cayce:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/eruptia-vulcanului-din-islanda-si.html
* Dumitru Prunariu: În 2012, ar putea “cădea” curentul la nivel planetar... NASA, Academia Nationala de Stiinte (SUA): Furtuna Solara Catastrofala in 2012... Fizicianul Dr. Michio Kaku la Fox News oferind informatii referitoare la o furtuna solara cu un maxim in anul 2012:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/dumitru-prunariu-in-2012-ar-putea-cadea.html
* 2010 – anul inceperii celui de-Al Treilea Razboi Mondial - De la Vanga la Nostradamus, clarvazatori din toate timpurile sustin acelasi lucru: un conflict devastator va arunca lumea in haos... Nu vor lipsi atacurile cu arme nucleare, bacteriologice si chimice... Tot in acest an, Marea Neagra ar putea fi tinta unei explozii catastrofale:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/03/2010-anul-inceperii-celui-de-al-treilea.html
* In anul 1993, in lucrarea Civilizatiile Extraterestre si a Treia Conflagratie Mondiala am publicat integral profetiile lui Sadhu-Sundar Singh despre Romania. Voi mai da un mic citat din acestea referitor la o constructie monumentala, despre care am afirmat ca este Casa Poporului:
"Lacasul Sfant va fi construit din marmura alba. Desi dimensiunile ei par exagerate totusi vor fi neindestulatoare fata de multimea pelerinilor."
* In anul 1991, In lucrarea Biblia si OZN-urile am afirmat faptul ca, in timpul Imparatiei de 1000 de ani, dupa Revenirea lui Mesia, vor fi, conform Bibliei, două clădiri simbol pentru omenire: Al Treilea Templu din Ierusalim şi Casa Poporului din Bucuresti. Deocamdată este construită doar aceasta din urmă. Voi arăta in continuare cum se incadrează in profeţiile Bibliei:
1) "Iată măsurile: inspre miazănoapte patru mii cinci sute de coţi (1 cot=0,60m; in Biblie unele valori sant de zece ori mai mari. Deci sunt 270m - n .a.), inspre miazăzi patru mii cinci sute, inspre răsărit patru mii cinci sute, inspre apus patru mii cinci sute"(Ezechiel 48:16).
- Casa Poporului din Bucureşti este o clădire pătrată cu latura de aproximativ 270 metri, fiind ca mărime a doua construcţie din lume, după Pentagon .

2) "Zidul cetăţii avea douăsprezece temelii"(Apocalipsa 21:14).
- Casa Poporului are 12 porţi, cate 6 de o parte şi de cealaltă a intrării.

3) "Şi iată că ieşea apă de sub pragul casei, dinspre răsărit; căci faţa casei era spre răsărit. Apa se cobora de sub partea dreaptă a casei" ( Ezechiel 47:1).
- Casa Poporului are faţa orientată spre răsărit şi in partea dreaptă este raul Damboviţa care, dacă mergem la aproximativ 2 kilometri de clădire, in faţa ei, pare a ieşi de sub pragul casei, dinspre răsărit.
4) "Apa aceasta curge spre ţinutul de răsărit, se coboară in campie, şi se varsă in mare"
(Ezechiel 47:8).
- Raul Damboviţa curge in sud-estul Romaniei, coboară in Campia Romană, se varsă in Raul Argeş, iar acesta in fluviul Dunărea, care se varsă in Marea Neagră.

5) "Casa aceea se va numi o casă de rugăciune pentru toate popoarele" (Isaia 56:7).
- Casa Poporului (vechea şi cea mai cunoscută denumire a ei) va deveni un loc de inchinare universal, o Casă a Popoarelor. Menţionez faptul că in august 1998, in Bucureşti, a avut loc Reuniunea Internaţională Oameni şi Religii. Detalii:

- BIBLIA ŞI AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL - ÎMPĂRĂŢIA DE 1000 DE ANI:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/biblia-i-al-treilea-rzboi-mondial-mpria.html
- Cristian Negureanu, Biblia si OZN-urile, Editura SITI, Bucuresti, 1991
- Cristian Negureanu, Civilizatiile Extraterestre si a Treia Conflagratie Mondiala, Editura Miracol, Bucuresti,1993:
http://www.miracol.ro/carte.php?carte=108&titlu=Civilizatiile%20extraterestre%20si%20a%20treia%20conflagratie%20mondiala

* Cristian Negureanu, Sosirea Zeilor, Editura Miracol, Bucuresti, 2003:
http://www.miracol.ro/carte.php?carte=17&titlu=Sosirea%20zeilor