luni, 26 aprilie 2010

Masina fantoma din Romania (orasul Boldesti-Scaieni, jud. Prahova)
















- Dupa publicarea pe blog a articolului referitor la masina fantoma urmarita de politistii americani din Long Island, am primit un e-mail de la domnul Cristian Petru Balan, in care dansul imi relateaza un fenomen asemanator petrecut in Romania, la care a fost martor. Cateva cuvinte despre autorul relatarii:

- Cristian Petru Bălan
(n. 27 iunie 1936, Sibiu) este un prozator, poet, dramaturg, publicist, editor şi artist plastic român stabilit în Statele Unite ale Americii; profesor, membru al Uniunii Scriitorilor din România şi al Academiei Americano-Române de Ştiinţe şi Arte. A fost corespondent din S.U.A. al posturilor de radio „Vocea Americii” şi „Europa Liberă”, scriitorul fiind cunoscut mai ales pentru cele două lucrări: Enciclopedia Imnurilor de Stat ale ţărilor lumii (Editura „Ploieşti - Mileniul III” , 2008, cu prefaţa scrisă de maestrul Gheorghe Zamfir) şi Ghid de conversaţie român-latin/ Latinum Romanicumque colloquii enchiridion, (primul ghid românesc de acest fel, Ed. „Premier”, Ploieşti, 2007). Detalii:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian_Petru_B%C4%83lan


Stimate Domnule Cristian Negureanu,

Cu doi ani in urma, in toamna anului 2008, eu si o nepoata de-a mea din Sinaia, Camelia Banica (40 de ani), am fost martorii unui fenomen unic, straniu, absolut incredibil. Era pe la 7,30 seara, in septembrie, si mergeam sa facem cumparaturi de la un magazin aflat pe strada Liliacului de langa casa mea din Scaieni-Prahova (orasul Boldesti-Scaieni). Undeva, pe aceasta strada, se executa atunci o lucrare (un sant care intrerupea temporar circulatia, deoarece peste santul acela de scurgere trebuia instalat un podet). Dinspre magazin venea cu viteza spre noi o masina alba, cu farurile orbitoare aprinse si cu motor foarte zgomotos. A trecut la 1,5 m pe langa noi (ne-am ferit repede de ea) si se indrepta cu aceeasi viteza spre... sant! "Uite ca face desteptul acela de sofer, ii spun eu nepoatei mele. Isi va distruge sigur masina cand va intra in sant!" Dar nu, nu s-a intamplat asa, deoarece vedem ca, brusc, masina a franat si a inceput sa se dea inapoi. Stateam pe loc si urmaream manevrele soferului... Masina insa nu s-a intors, ci - culmea! - ceea ce am vazut atunci, ne-a lasat cu gura cascata... Iata, de fapt, ce a facut... Soferul a inceput sa faca marches-arierre, deci sa dea incet, incet inapoi, ca si cum ar parca cu spatele intr-un garaj. Indaratul automobilului era bordura inalta a trotuarului iar pe trotuar, langa gard, se afla o gramada de pietris, cam de o jumatate de metru inaltime. Dar masina a trecut peste pietris parca infundandu-se in el, trece lejer de gramada lui, fara sa urce peste ea, ajunge in gard, trece apoi si de gard si ajunge in calcanul casei familiei Popa. Dar minunea-minunilor pe care o vedeam noi era faptul ca, in mod incredibil, pe masura ce dadea mai inapoi, coada masinii se facea invizibila, masina disparand treptat, de la coada spre cap, pana ce.. s-a topit de tot, devenind in intregime invizibila... Scena era atat de uluitoare, incat am ramas blocati (probabil ca ni s-a indus aceasta stare de nedecizie, deoarece, in loc sa alergam sa vedem imediat aceasta disparitie ciudata mai de aproape (eram cam la 70-90 de pasi de ea), nu am putut face nici un gest. Dupa disparitia ei, am mers sa vedem locul... Nu era absolut nici o urma nici pe pietris, nici in gard, nici in zidul casei si, bineinteles, nici de masina. Totul era intact. Nimic, nimic... Deci am avut de a face cu o masina-fantoma, fenomen ce l-am incadrat (comparativ) cu aparitia ozeneurilor sau, altfel spus, OZN-urile se pot manifesta, de data aceasta, si pe pamant sub forma de... masini, nu numai pe cer, ca farfurii zburatoare.
Zilele trecute am gasit un caz asemanator in blogul Dumneavoastra, inclusiv videoclipul cu aceeasi (?) masina alba, filmata de politia americana care a urmarit-o cu disperare pe o autostrada din orasul New Garden, Long Island. Filmarea nu este trucata, sunt absolut convins de asta. La fel ca la Scaieni, masina-fantoma (ghost car) urmarita cu viteza de ei, a intrat printr-un gard de fier, dematerializandu-se si disparand fara urme, in spatele gardului, lasandu-i pe politisti perplecsi, ca si pe noi. "Aceeasi" masina a mai aparut si in alte locuri... S-au incercat fel de fel de explicatii: 1) Extraterestrii ne fac demonstratii pentru a ne dovedi cat de buni imitatori ai tehnicii pamantene sunt; 2) Existanta universurilor paralele; 3) Fortele raului, spirite malefice, demonii, vor sa ne sperie si sa ne umileasca; 4) Fortele binelui, ingerii buni, se afla printre noi si, apeland la imitarea tehnologiilor contemporane, ne asigura ca sunt prezenti mereu langa noi si ca pot face orice; 5) Semne ale vremurilor din urma, ale "sfarsitului lumii"... 6) Spiritele celor decedati (vreun automobilist pasionat mort) se mai "plimba" inca, nostalgic, cu masina la volanul careia a disparut in vreun accident, nedorind nicicum sa o mai paraseasca ( ... :) ...:)....!) - si cate si mai cate alte opinii.
Oricum, fenomenul este absolut real si la fel de enigmatic precum sunt fenomenul UFO, semnele Nazca, cercurile extraodinare imprimate pe recoltele de grane cu diferite simboluri geometrice imposibil de imitat de tehnologia umana etc.
Daca pana acum nu am vorbit nicicum despre aceasta intamplare este din cauza ca exista riscul ca multi indivizi se grabesc sa te eticheteze ca apartii celor care "nu si-au luat pastiluta" recomandata de psihiatru sau de medicul neurolog... Cand am incercat sa o relatez vreunui prieten, m-a privit cu neincredere, desi aveam un martor alaturi care confirma pe deplin intamplarea. Insa filmul realizat de politistii americani din Long Island m-a descis sa va descriu si Dv. aceasta intamplare ciudata si sa le spun americanilor mei: nu numai voi aveti "ghost car", caci, iata: in tara tuturor posibilitatilor, numita Romania, alaturi de "Dacia Sandero", avem si automobile-fantoma "Made in Cosmos"...
Va multumesc pentru atentie!

Cristian Petru Balan

VA TRIMIT SI VIDEOCLIPURILE POLITIEI AMERICANE CARE POT FI VAZUTE APASAND PE IMAGINE:




* VIDEO: Masina fantoma urmarita de politistii americani din Long Island... Descoperirea care demonstrează că există Universurile paralele şi sunt posibile călătoriile în timp... LHC ar putea demonstra existenta unui univers paralel... FILM: Paranormal Activity (Subtitrare Romana)... Video: Fantoma filmata in China:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/politistii-americani-din-long-island.html
* Cristian Negureanu, Parapsihologia si Misterele Lumii Actuale, Editura Mioracol, Bucuresti, 1995 (Ciclul Lumi Paralele):
http://www.miracol.ro/carte.php?carte=94&titlu=Parapsihologia%20si%20misterele%20lumii%20actuale
* Cristian Negureanu, Fenomenul Paranormal in Cotidian, Editura Miracol, Bucuresti, 1995 (Ciclul Lumi Paralele):
http://www.miracol.ro/carte.php?carte=111&titlu=Fenomenul%20paranormal%20in%20cotidian
* Cristian Negureanu, Apocalipsa Psihiatriei, Editura Miracol, Bucuresti, 2005:
http://www.miracol.ro/carte.php?carte=20&titlu=Apocalipsa%20psihiatriei