luni, 23 august 2010

Ar trebui sa ne gandim la extraterestri ca fiind "masini ganditoare", nu fiinte biologice ca noi, spun cercetatorii











- Unul din cei mai respectati astronomi, Seth Shostak spune ca ar trebui sa ne schimbam strategiile si asteptarile in cautarea extraterestrilor si sa tinem cont de faptul ca pot fi atat de avansati tehnologic incat sa fie "masini ganditoare", nu fiinte biologice cu aspect ciudat, asa cum cei mai multi si-i inchipuie, scrie BBC News. Detalii:

* Dovada existentei extraterestrilor ar putea aparea in urmatorii 25 de ani... NASA confirmă că de Pământ se apropie o navă extraterestră...Semnale inteligente de la câteva stele din apropiere... FOSTUL LIDER DE LA KREMLIN, Mihail Gorbaciov , A RECUNOSCUT EXISTENTA OZN - urilor in Rusia... General Emil Strainu - ''Fenomenul OZN si Serviciile Secrete''... Dumitru Prunariu: OZN - uri si extraterestri...Stephen Hawking avertizează: Ar fi mai bine ca oamenii să evite contactul cu extratereştrii:
* Descoperiri incredibile - Liniile Nazca din Peru îşi etalează secretele... Pietrele gravate din Ica: o biblioteca preistorica... VIDEO: Descoperire epocala prezisa de Edgar Cayce si ascunsa de autoritati...FILM (National Geographic): Is it Real? - Ancient Astronauts / Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )... ISTORIA NECUNOSCUTA A OMENIRII... ASTRONAUTII ANTICHITATII... De vorba cu zeii... FILM: Chariots of the GODS... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009):