joi, 5 august 2010

Au ascuns Churchill si Eisenhower existenta OZN-urilor?
- Winston Churchill si Dwight Eisenhower au decis sa tina secreta existenta OZN-urilor timp de cel putin 50 de ani, de teama ca descoperirea ar crea panica in randul publicului si ar putea zgudui credinta oamenilor in Dumnezeu. Detalii:
http://www.ziare.com/magazin/ozn/au-ascuns-churchill-si-eisenhower-existenta-ozn-urilor-1033550

* Edgar Mitchell – astronaut american: “La Roswell s-a prabusit un OZN” (VIDEO):
http://www.colectionarul.info/ro/diverse/edgar-mitchell-astronaut-american-la-roswell-s-a-prabusit-un-ozn-video/
* "Gata cu secretizarile OZN!"... VIDEO: Om de stiinta american: Ascunderea adevarului despre OZN-uri este un "Watergate cosmic"... VIDEO: OZN-uri la rastignirea lui Iisus - imagini incredibile pe o icoana veche de aproape o mie de ani!...OZN-ul din tabloul “Botezul lui Hristos” al pictorului flamand Gelder... FILM: Biblia si OZN - urile:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/06/gata-cu-secretizarile-ozn.html
* Semnale inteligente de la câteva stele din apropiere... FILM (National Geographic): Is it Real? - Ancient Astronauts / Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )... FILM: Biblia si OZN-urile... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/06/istoria-se-insala-noi-dovezi-privind.html
* Dosarele X in Malaezia! S-au trezit cu OZN-ul pe plaja... * OZN sau farsă? Lumini neobişnuite pe cerul Capitalei (VIDEO)... Dosarele “X” – România - Un interviu cu Paul Dorneanu, preşedintele RUFOn... Masina fantoma din Romania (orasul Boldesti-Scaieni, jud. Prahova)... Descopera: Ce se afla in padurea Baciu?:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/dosarele-x-in-malaezia-s-au-trezit-cu.html