miercuri, 4 august 2010

Un tunel de 100 de metri, descoperit sub piramida zeului aztec Quetzalcoatl











- Un tunel lung de 100 de metri a fost descoperit sub piramida zeului aztec Quetzalcoatl, una dintre cele mai renumite constructii de gen din celebrul sit arheologic precolumbian din Teotihuacan, din apropiere de Ciudad de Mexico. Detalii:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/156058/Un-tunel-de-100-de-metri-descoperit-sub-piramida-zeului-aztec-Quetzalcoatl.html

* VIDEO: Descoperire epocala prezisa de Edgar Cayce si ascunsa de autoritati... Ceva incredibil se intampla pe platoul de la Gizeh, chiar sub una dintre labele Sfinxului... FILM (National Geographic): Is it Real? - Ancient Astronauts / Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana ):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/05/video-descoperire-epocala-prezisa-de.html
* VIDEO: Primele imagini cu lumea subterană a faraonilor, o reţea de peşteri de sub piramide... GENERAL EMIL STRAINU (01-11-2008):
"Una din cele mai mari descoperiri care s-au realizat anul acesta si care deocamdata este vehiculata numai în cercurile stiintifice este aceea ca sub continentul american se gasesc de la 3 la 5 tuneluri (ca un fel de pesteri subterane inundate) care strabat continentul sud-american de la est la vest si de la vest la est":
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/09/primele-imagini-cu-lumea-subterana.html