miercuri, 11 martie 2009

Descopera: Incalzirea globala, un proces ciclic firesc?










O echipa de cercetatori ai Institutului Tehnologic Massachusetts a inregistrat recent o crestere aproape simultana a nivelurilor de metan la scara planetara, prima de acest fel in ultimii zece ani. Constatarea i-a derutat pe experti, deoarece contrazice teoriile conform carora oamenii ar fi principala sursa a producerii gazelor cu efect de sera. Detalii:

* LiveScience - Sun Blamed for Warming of Earth and Other Worlds - Earth is heating up lately, but so are Mars, Pluto and other worlds in our solar system, leading some scientists to speculate that a change in the sun’s activity is the common thread linking all these baking events:
http://www.livescience.com/environment/070312_solarsys_warming.html
* Explicaţia logică a procesului de încălzire a Pământului, ca şi a celorlalte planete din sistemul nostru solar a fost furnizată de I. Velikovsky, în 1950, în lucrarea Ciocnirea Lumilor: „Două corpuri cereşti au fost atrase unul spre celălalt. Masele interioare ale Pământului au suferit o împingere spre periferie. Pământul, perturbat în mişcarea sa de rotaţie, s-a încălzit”:
* Realitatea TV: Incalzirea globala nu exista, spune Vaclav Klaus si il critica pe Al Gore:
* PROFESOR DOCTOR DAVID BELLAMY: "INCALZIREA GLOBALA, O TEORIE FALSA":
* Al Gore dat in judecata pentru frauda: Fondatorul "The Wheather Channel", John Coleman,ii va actiona in judecata pe cei care sustin ca temperatura planetei este in continua crestere ca urmare a emisiilor de dioxid de carbon, incluzandu-l aici si pe castigatorul premiului Nobel pentru Pace din 2007, Al Gore...Componentele de dioxid de carbon sunt prezente intr-o proportie minoritara: doar 38 la fiecare 100 000 de particule care ajung in atmosfera. Detalii:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/al-gore-dat-in-judecata-pentru-frauda.html