luni, 8 iunie 2009

EcoMagazin: Incalzirea globala, o minciuna convenabila















Recent, intr-un documentar rulat pe Canal 4 din Marea Britanie intitulat “Marea frauda a incalzirii globale” s-a lansat o provocare celor ce sustin teoria incalzirii globale pe fondul activitatii umane .

Filmul argumenteaza ca de fapt Soarele este cel responsabil de incalzirea temperaturii pe Terra, opinie sustinuta de numerosi oameni de stiinta si climatologi. Detalii:

* Robert Calahan de la NASA's Goddard Space Center ar putea fi în mare încurcatura - pentru ca spune adevarul. Aici este titlul unui recent articol din Daily Tech:
"Un studiu NASA recunoaste ca Soarele, nu omul, este responsabil pentru încalzirea planetei":

* Descopera: Incalzirea globala, un proces ciclic firesc?...
- Explicaţia logică a procesului de încălzire a Pământului, ca şi a celorlalte planete din sistemul nostru solar a fost furnizată de I. Velikovsky, în 1950, în lucrarea Ciocnirea Lumilor: „Două corpuri cereşti au fost atrase unul spre celălalt. Masele interioare ale Pământului au suferit o împingere spre periferie. Pământul, perturbat în mişcarea sa de rotaţie, s-a încălzit”...
- Realitatea TV: Incalzirea globala nu exista, spune Vaclav Klaus si il critica pe Al Gore...
- Al Gore dat in judecata pentru frauda: Fondatorul "The Wheather Channel", John Coleman,ii va actiona in judecata pe cei care sustin ca temperatura planetei este in continua crestere ca urmare a emisiilor de dioxid de carbon, incluzandu-l aici si pe castigatorul premiului Nobel pentru Pace din 2007, Al Gore...Componentele de dioxid de carbon sunt prezente intr-o proportie minoritara: doar 38 la fiecare 100 000 de particule care ajung in atmosfera:
* ZIARUL GARDIANUL DESPRE PLANETA X/NIBIRU: