miercuri, 22 septembrie 2010

Pulsul Pamantului, o data la 10 milioane de ani











- Vulcanii activi de pe Glob par sa fie interconectati si pulseaza impreuna, ca o bataie planetara de inima, o data la 10 milioane de ani, sunt de parere cercetatorii vulcanologi din Norvegia, Hawai si Australia. Detalii:

* I. Velikovsky, Ciocnirea Lumilor - Planeta X - Acum 3600 de ani: " Traditiile multor popoare relateaza ca suprafata Pamantului a intrat in fuziune, si marea a inceput sa fiarba. Pamantul a explodat si lava s-a raspandit. Cartea sacra mexicana Popol Vuh, Manuscrisul Cakchiquel, Manuscrisul Troano spun ca lava a tasnit din toti muntii emisferei occidentale, in acelasi timp. Au aparut vulcani pe toata lungimea Cordilierei, in alte lanturi muntoase... s-au ridicat vulcani noi... Cartea sacra a mayasilor, Popol Vuh, spune ca zeul a rostogolit muntii si ca muntii inalti si mici s-au deplasat si s-au cutremurat... muntii s-au umflat de lava... Deformarea brutala a straturilor solului, ridicarea unor munti, seismele si zgomotul vulcanilor creau un vacarm infernal."...
- National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... NASA recunoaste existenta planetei X... Adaposturi anti-Apocalipsa:
* Geologi: O explozie a vulcanului de langa Napoli este iminenta... Se asteapta ca o eruptie de intensitate aproape similara sa aiba loc la un moment dat, nu foarte curand, in Parcul National Yellowstone (din filmul 2012)... Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofala... STUDIU: Tot mai multi vulcani vor erupe pe Terra: