marți, 23 noiembrie 2010

Este 11.11.2010 dupa calendarul vechi COREEA DE NORD A ATACAT COREEA DE SUD! INCEPUTUL RAZBOIULUI PREZIS DE VANGA?













- Armata din Coreea de Nord a pornit un atac cu obuze asupra insulei sud-coreene Yeonpyeong. Fortele din Coreea de Sud au ripostat atacului, care s-a soldat cu un mort si cel putin 15 raniti, potrivit CNN. Suntem in 23 spre 24 noiembrie 2010, pe fusul orar din Coreea. Adica, dupa calendarul vechi slav-ortodox este data de 11.11.2010. Detalii:

* Exerciţiul militar din Marea Japoniei, o ameninţare pentru pacea mondială, susţine Coreea de Nord... Fidel Castro se teme de un razboi nuclear... SUA fac presiuni pentru razboaie nucleare impotriva Iranului si Coreei de Nord, a declarat Fidel Castro, intr-un interviu televizat...Medvedev: "Cred ca este posibil sa inceapa al treilea razboi mondial"... Medvedev: "Un atac israelian asupra Iranului ar putea duce la un război nuclear":
* Pe 11 noiembrie ar putea începe un război mondial?... Vanga despre misiunea planetară a României... Profeţiile lui Gupta Swami despre România... Fidel Castro: SUA ar putea provoca un război nuclear dacă atacă Iranul...Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Iisus Hristos!: