marți, 25 ianuarie 2011

TELEVIZIUNEA CHINEZA ANUNTA CA OBAMA VA DEZVALUI EXISTENTA EXTRATERESTRILOR - Pământul ar putea avea încă un soare, în 2012














- Televiziunea nationala chineza a anuntat ca presedintele SUA, Barack Obama, va desecretiza cateva cunoscute "Cazuri OZN". Acesta va redeschide capitole ascunse opiniei publice despre intalniri de gradul III. Se presupune ca accesul la fiserele UFO va fi facut in cursul acestui an... Se vorbeste despre Apocalipsa, despre Sfarsitul timpurilor si despre faptul ca Obama este constient despre venirea "zeilor biblici" care vin sa salveze Terra de la catastrofa. Detalii:

- Pământul ar putea avea încă un soare, în 2012 - Pământul ar putea avea încă un soare, începând cu 2012. Cel puţin asta spun astronomii de la Universitatea Queensland, care susţin că o stea supergigantică este gata să se transforme într-o supernova. Alţi experţi susţin însă că acest lucru nu se va întâmpla atât de curând. Detalii:


* Secretele teribile ascunse de satelitii americani... Obiectul ascuns din sistemul solar si o extinctie esuata...NASA recunoaste existenta planetei X ... O potentiala catastrofa: inversarea polilor planetei... National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... "Planeta X exista" - cosmonaut Marina Popovich... Televiziunea Rusa despre Planeta X /Nibiru: