joi, 26 mai 2011

Proiectul HAARP al Pentagonului - tinta biblica sau Armageddon-ul pe pamant?











- Sistemul secret al Pentagonului, denumit HAARP, este capabil sa declanseze schimbari masive ale atmosferei terestre. Tot mai multe voci sustin ca sistemul HAARP este o arma extrem de periculoasa, ce poate provoca dezastre de neimaginat. Detalii:

* Cutremurul din Japonia, provocat de o arma secreta a SUA?... Cercetătorii ruşi au creat în laborator un nor artificial... Ruşii cred că americanii i-au atacat cu arme climatice... Cercetatori austrieci acuza SUA ca au provocat seismul din Haiti...General Emil Strainu: Proiectul HAARP. Noua arma geofizica a mileniului III... Hugo Chavez: Americanii au provocat cutremurul din Haiti (VIDEO)... Descopera: Antenele militare HAARP, un mijloc de dominare a omenirii?:
* Mesaje subliminale cu Nibiru pe Google si in salile de cinema... Fizicianul Dr. Michio Kaku la Fox News oferind informatii referitoare la o furtuna solara cu un maxim in anul 2012...National Geographic News (19 noiembrie 2008): prezenta unuiMISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice:
* Intoarcerea lui Isus va putea fi vizionata pe YouTube... Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Iisus Hristos!... Secretele Vaticanului: OZN-uri in Arta Veche (VIDEO)... OZN - Dosarele Vaticanului (Documente Secrete din Arhivele Vaticanului)... FILM: BIBLIA si OZN-urile: