marți, 18 mai 2010

Cutremur langa vulcanul Katla. Posibila eruptie catastrofala












- Autoritatile islandeze au anuntat ca luni, 17 mai, s-a inregistrat un cutremur de mica magnitudine in vecinatatea vulcanului Katla. Desi un cutremur singular nu este precursorul unei eruptii iminente, ar putea fi, totusi, considerat primul semn ca uriasul vulcan da semne de trezire. Detalii:
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Cutremur-langa-vulcanul-Katla-Posibila-eruptie-catastrofala-3479.html

- Racirea vremii ni se trage de la vulcanul islandez... Meteorologul Viorica Dima: "Când un astfel de vulcan erupe împrăştie în atmosferă praf, cenuşă, dioxid de sulf, dioxid de carbon, acid clorhidric, acid fluorhidric. Înălţimea la care sunt disipate în atmosferă toate aceste componente este foarte importantă. Se pot atinge şi 34 de kilometri, a fost cazul unei erupţii de acum 70.000 de ani a avut efecte dezastruoase asupra planetei, a urmat o iarnă de o mie de ani". Detalii:
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Racirea-vremii-ni-se-trage-de-la-vulcanul-islandez-3474.html

* VIDEO (07.05.2010): Evgenia Ilynskaya, cercetator stiintific: "Eruptia vulcanului Eyjafjallajokull genereaza vibratii care duc la eruptia Katlei"... VIDEO: Avertismentul Presedintelui Islandei: "tarile Europei sa se pregateasca pentru eventuala eruptie a vulcanului Katla":
* I. Velikovsky, Ciocnirea Lumilor - Planeta X - Acum 3600 de ani: " Traditiile multor popoare relateaza ca suprafata Pamantului a intrat in fuziune, si marea a inceput sa fiarba. Pamantul a explodat si lava s-a raspandit... seismele si zgomotul vulcanilor creau un vacarm infernal."...National Geographic News (19 noiembrie 2008)... ANTARCTICA "BOMBARDATA" DE O SURSA MISTERIOASA DE ENERGIE... MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC... NASA recunoaste existenta planetei X... Adaposturi anti-Apocalipsa... Edgar Cayce a profeţit că "Apocalipsa va începe in 2010 cu o erupţie vulcanică în Islanda şi cutremure masive în America de Sud:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/micul-eyjafjallajokull-il-trezeste-pe.html
* Cristian Negureanu, Planeta Eris si Incalzirea Globala, Ed. Antet, Bucuresti, 2007:
http://www.antet.ro/search.php?search=planeta+eris
* Cristian Negureanu, Planet Eris and the Global Warming, Ed. Infarom, Craiova, 2008:
http://infarom.shopmania.biz/store.html?search=cristian%20negureanu