vineri, 28 mai 2010

Australienii se tem de o invazie extraterestra iminenta












- Experti australieni in ufologie si-au exprimat temerea ca o invazie extraterestra in Teritoriul de Nord al continentului este iminenta. Atat astronomii, cat si politia au raportat o intensificare fara precedent in zona a fenomenului stelelor cazatoare, probabil cauzata de o ploaie de meteoriti. Doar ca ufologi experimentati sunt de parere ca luminile provin de la nave spatiale venite in recunoastere.Detalii:
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/australienii-se-tem-de-o-invazie-extraterestra-iminenta-3757.html

*
Semnale inteligente de la câteva stele din apropiere:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/05/semnale-inteligente-de-la-cateva-stele.html
* Un politician rus, rapit de extraterestri in costume galbene... FOSTUL LIDER DE LA KREMLIN, Mihail Gorbaciov , A RECUNOSCUT EXISTENTA OZN - urilor IN Rusia... General Emil Strainu - ''Fenomenul OZN si Serviciile Secrete''... Dumitru Prunariu: OZN - uri si extraterestri... Fotografii secrete atesta teoria conspiratiei? (FOTO):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/05/voyager-2-nava-lansata-de-nasa-rapita.html
* Stephen Hawking avertizează: Ar fi mai bine ca oamenii să evite contactul cu extratereştrii... Potrivit unui fizician celebru, Paul Davies, scrutand spatiul in cautarea aliens-ilor, oamenii de stiinta nu fac decat sa piarda vremea: ar face mai bine sa se concentreze asupra extraterestrilor care deja ne populeaza planeta...
- FILM (National Geographic): Is it Real? - Ancient Astronauts / Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )... FILM: Biblia si OZN-urile... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009):

http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/stephen-hawking-avertizeaza-ar-fi-mai.html