duminică, 23 mai 2010

Obama i-a suparat rau pe evrei: lasa Rusia sa vanda rachete Iranului












- Securitatea Israelului a fost grav afectata in urma deciziilor luate de Administratia Obama pentru a cumpara influenta Moscovei in Consiliul de Securitate al ONU, in ideea impunerii de noi sanctiuni Iranului. Este vorba de ridicarea embargoului impus Rusiei de a vinde sisteme de racheta S-300, cautate de Iran tocmai pentru a contracara atacurile aeriene americane si israeliene asupra facilitatilor nucleare ale Iranului. Detalii:
http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/obama-i-a-suparat-rau-pe-evrei-lasa-rusia-sa-vanda-rachete-iranului-3611.html

* ”Israelul este în măsură să atace” - Ministrul israelian al Afacerilor Strategice... Medvedev: "Cred ca este posibil sa inceapa al treilea razboi mondial"... Medvedev: "Un atac israelian asupra Iranului ar putea duce la un război nuclear"... Presă: Israel s-a antrenat pentru atacarea Iranului... 2010 – anul inceperii celui de-Al Treilea Razboi Mondial... Un vizionar din Filipine, Duke Puntalangit, avertizează că dezastrele anuntate la Fatima vor începe în acest an:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/05/israelul-este-in-masura-sa-atace.html
* Romania, ocolita de apocalipsa din 2012... De la Vanga la Nostradamus, clarvazatori din toate timpurile sustin acelasi lucru: un conflict devastator va arunca lumea in haos... Nu vor lipsi atacurile cu arme nucleare, bacteriologice si chimice... BIBLIA ŞI AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL - ÎMPĂRĂŢIA DE 1000 DE ANI:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/romania-ocolita-de-apocalipsa-din-2012.html