sâmbătă, 8 mai 2010

George Washington, preşedintele-mason al SUA şi soarele spiritual din centrul galaxiei noastre














- George Washington (1732-1799), primul preşedinte al SUA, dar şi unul dintre cei mai cunoscuţi francmasoni care au existat în istorie. El era de religie puritană... puritanii... bazându-şi învăţăturile doar pe Biblie... credeau că în centrul galaxiei noastre se află un soare spiritual, adevărata “Lumină” de care se vorbeşte în Noul Testament. Detalii:
http://www.lovendal.net/wp52/george-washington-presedintele-mason-al-sua-si-soarele-spiritual-din-centrul-galaxiei-noastre/

* Eris - Planeta Rosie… PLANETA X/ Eris/ Nibiru va fi vazuta ca un AL DOILEA SOARE…
- Eris - Planeta Crucii… Zecharia Sitchin, A Douasprezecea Planeta: “Semnul pictografic al acestei planete… era o CRUCE. Acest semn cuneiform, care mai insemna si Anu, si «zeiesc», a evoluat in limbile semitice spre litera «tav», care inseamna «semnul». Un sigiliu cilindric descoperit la Nippur infatiseaza un grup de plugari privind uimiti sus spre cer la A Douasprezecea Planeta (reprezentata prin simbolul sau – crucea), care este vizibil… Anticii nu numai ca asteptau sosirea acestei planete ci ii urmareau si orbita"…
- Mesia Isus Cristos: “Atunci se va arata in cer semnul (tav/Planeta Crucii – n.a) Fiului Omului, atunci toate popoarele se vor boci (dezastrele cauzate de sosirea Planetei X – n.a) si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului (navele anunnakilor /elohimilor – n.a)… El va trimite pe ingerii Sai cu un rasunet puternic de trambita (zgomotul produs de nave – n.a) si vor aduna pe alesii Lui (salvarea de la dezastrele de neevitat cauzate de sosirea Planetei X, «Rapirea bisericii» despre care doar vorbesc liderii cultelor crestine, fara a crede macar o iota; Stiinta Bibliei – un vis inca prea indepartat pentru omenire – nu are nimic comun cu «ingerasii», «dracusorii» , «cazanele cu smoala» etc. – n.a) din cele patru vanturi “ (Matei 24 : 30 – 31):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/01/revista-descopera-despre-dezastrele.html
* OZN - Dosarele Vaticanului (FOTO/VIDEO)... Navele lui Mesia... La Fatima au fost OZN- uri... Corpurile lui Mesia:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/corpurile-lui-mesia.html
*
OZN-ul din tabloul “Botezul lui Hristos” al pictorului flamand Gelder... FILM: Biblia si OZN - urile... Directorul Observatorului Astronomic al Vaticanului, George Coyne a purtat discutii despre extraterestrii cu personalul de la NASA, in februarie 2009:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/vaticanul-admis-si-reluat-studiul.html