joi, 30 septembrie 2010

A fost descoperită o planetă cu atmosferă şi gravitaţie FOTO ŞI VIDEO












- Planeta extra-solară "potenţial locuibilă", Gliese 581 g, este de aproape trei ori mai mare decât Terra. În urmă cu trei ani, specialiştii NASA spuneau că există o planetp asemănătoare tot pe Calea Lactee. Detalii:

- Planeta X/Nibiru/Eris este una dintre planetele care orbiteaza Sistemul Gliese 581... reprezinta legatura dintre Sistemul nostru Solar si Sistemul Gliese 581:

http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/09/odds-of-life-on-newfound-earth-size.html


* Fratele geaman al Terrei va fi descoperit anul acesta... "Avatar" demonstreaza existenta extraterestrilor de pe planeta Nibiru pe Pamant... "Pandora" din filmul "Avatar" poate exista in Univers!:
* Pulsul Pamantului, o data la 10 milioane de ani... Vulcanii activi de pe Glob par sa fie interconectati si pulseaza impreuna... National Geographic News (19 noiembrie 2008): prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... NASA recunoaste existenta planetei X:
* Casa Alba: scoatem "incalzirea globala", introducem "intreruperea climei globale"... Curentul Golfului si-a incetat miscarea nord-Atlantica... Vine cea mai grea iarna din ultimul mileniu... Expertii polonezi estimeaza ca, in 2010-2011, Europa s-ar putea confrunta cu cea mai severa iarna din ultimul mileniu:
* Furtuna Solara - Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen... Ne va lovi un asteroid? Astronautii se pregatesc pentru el... Încălzirea globală apare şi pe Marte şi pe alte planete: